Screen
Poster

Little Boy

106 minutter 2015 7,3

En fantasifull og bestemt 7 år gammel gutt tror han har kraften til å bringe faren trygt hjem fra andre verdenskrig i Little Boy, en historie utenom det vanlige om håp, sjelsstyrke og viljen til å tro på det umulige.

 Pepper Flint Busbee, med tilnavnet Little Boy, blir latterliggjort og plaget av de andre ungene i den vesle byen der han bor fordi han er så liten. Men det plager ham ikke, for han og faren James lever et liv med episke eventyr—i det minste i fantasien. 

Men da James blir sendt ut i virkelige kamper under andre verdenskrig, er Little Boy fortapt uten sin beste venn og villig til å gjøre alt som må til for forandre historien og bringe faren trygt hjem igjen. Inspirert av en preken om troens kraft i den lokale kirken, spør Little Boy pastor Oliver om veiledning og den vennlige presten gir ham en rekke oppgaver han må fullføre for å bevise at han virkelig vil dette. Den vanskeligste oppgaven på listen er også den viktigste. Han må bli venn med Hashimoto, en eldre japansk mann som er selve legemliggjøringen av hans fars fiender og en lynavleder for forakt blant byens innbyggere som sørger angrepet på Pearl Harbor.

Et emosjonelt og oppløftende eventyr for hele familien. Little Boy er en feiring av den ubeskrivelige kjærligheten mellom far og sønn, og troens kraft til å forandre.

Filmen er ikke tilgjenglig for avspilling utenfor Norge
Kategori: Spillefilm
Sjanger: Drama
Skuespillere: Jakob Salvati, Emily Watson, David Henrie, Michael Rapaport
Regi: Alejandro Monteverde
Produsent: Alejandro Monteverde, Leo Severino
Manus: Alejandro Monteverde, Pepe Portillo
Land: Mexico, USA
Språk: Engelsk