Screen
Poster

Karsten og Petra lager teater

81 minutter 2017 4,6

Karsten og Petra drar på teater med barnehagen. Etter å ha sett Tornerose vil Petra lære mer om teater og Karsten fatter interesse for lyssettingen. Etter et spennende møte med teaterdukkene har Løveungen og Frøken Kanin lyst til å bli skuespillere.

I barnehagen hører Karsten og Petra om et barnehjem i India som ikke har elektrisitet. Barna får en lys idé: De vil samle inn penger til barnehjemmet ved å lage en teaterforestilling om lysnisser som bringer lys i mørket. Nå starter prosessen med å skape manus, sang, dans, kostymer og scenografi. Og best av alt - alle kosedyrene får lov til å være med i teaterforestillingen!

Barn og foreldre jobber iherdig med å få forestillingen klar i tide. Men problemene baller på seg. De behøver et større lokale, og ikke minst, et publikum! Og hva skal de gjøre når følgespotten som Karsten skaffet kortslutter alle lys? Den største utfordringen oppstår når Petra vrikker ankelen sin og ikke kan spille hovedrollen som lysnissemor. Tør Karsten å ta oppgaven på sparket, uten å ha øvd? Heldigvis kommer hjelpen fra uventet hold.

 

Lytt til synstolking via apper som tilbyr dette.

Filmen er ikke tilgjenglig for avspilling utenfor Norge