Article image

Ukas fredagsfilm // Uke 7

Mystiske kjærlighetsbrev er hovedingrediensen i ukas romantiske fredagsfilm.

Enten du feirer valentinsdagen alene, sammen med noen eller ikke i det hele tatt - februar er perfekt til et dypdykk ned i romantikkens verden! Ukas fredagsfilm vant prisen Romantic Novel of the Year i 2011. I hovedrollene finner vi skuespillere som Shailene Woodley og Felicity Jones.

Ukas fredagsfilm: Det siste brevet fra deg (2021)

Ved en tilfeldighet finner journalisten Ellie et mystisk kjærlighetsbrev i avisens arkiv og bestemmer seg for å undersøke saken nærmere. Sammen med arkivaren Roy finner hun etter hvert flere brev om en lidenskapelig affære fra en svunnen tid. Hvem er «J» brevet er adressert til, hvem er avsenderen «Boot» og ikke minst: får den ulykkelige kjærlighetshistorien en lykkelig slutt?

Det siste brevet fra deg er basert på Joyo Moyes’ kjente bok med samme navn. I kjent Moyes-stil følges to parallelle historier, i dette tilfellet to ulike kvinners møte med den store kjærligheten.

Filmen maler et tidsriktig og godt bilde av 1960-tallet som velstandens og modernismens tiår, med et nikk til de mørkere sidene ved de raske teknologiske fremskrittene.

  • IMDb-score: 6,7

Lyst til å se flere romantiske filmer?

I denne artikkelen har vi samlet et knippe romantiske filmer av ypperste klasse.

Publisert: 14.02.2024   Sist oppdatert: 14.02.2024