Article image

Ukas fredagsfilm // Uke 2

Dykk inn i en verden av skjult kjærlighet og lengsel med ukas sjarmerende fredagsfilm.

Denne uken tar vi deg med tilbake til 1960-tallets Hong Kong, hvor romantikk og begjær vever seg sammen i et visuelt mesterverk.
 

Ukas fredagsfilm: In the Mood for Love (2000)

Hongkong i 1962. Chow og Su flytter samtidig inn i samme bygning. Ektefellene deres etterlater dem ofte til seg selv, så de omgås hverandre i stedet. Når de så begynner å mistenke at ektefellene er utro, styrkes båndet mellom dem. Men de er fast bestemt på ikke å utforske forholdet ytterligere, for ikke å gjøre seg skyldig i samme form for svik.

In the Mood for Love er et vakkert drama om et blomstrende vennskap og det å finne trøst i hverandre, filmet med Wong Kar-wais ikoniske og unike følsomhet. Gjennom en blendende visuell stil, fengslende musikk og gripende skuespill, tar In the Mood for Love deg med på en emosjonell reise som utforsker de subtile nyansene av kjærlighet og lengsel. 

Filmen dukker stadig opp på topplistene til både kritikere og filmskapere, og den ble kåret til beste film i Cannes i 2000.

  • IMDb-score: 8.1
     

Se filmen her og la deg transportere til en annen tid og et annet sted, hvor lidenskap og lengsel blir kunst på lerretet!
 

Psst: se flere filmer fra Wong Kar-wai her! 
 

Publisert: 09.01.2024   Sist oppdatert: 09.01.2024