Article image

6.juli er Internasjonal Kyssedag

En varm start på sommeren.

Dersom du synes “Valentine's Day” har en kommersiell bismak, kan “Verdens kyssedag” eller “Den internasjonale kyssedagen” være et godt alternativ.

Tanken bak dagen er å minne folk på den enkle gleden av å “kysse for kyssingens skyld”. Kanskje sommeren blir litt ekstra varm? Redaksjonen varmer deg opp med noen utvalgte, romantiske filmer.

I Superhelter utforsker paret Anna og Marco hvilke superkrefter de eventuelt trenger for å holde liv i hverdagskjærligheten. Dette er en skikkelig sentimental dramakomedie om kjærestepar.

Trois Coeurs (3 hjerter) forteller om lidenskap, gnistrende kjemi, tilfeldigheter og skjebnen. Men kjærligheten finnes ikke alltid der man tror.

I The Painted Veil reiser vi med paret Walter og Kitty til Shanghai, der han utstasjoneres som lege. Men klarer de å holde på kjærligheten i sin nye tilværelse?

Blue Valentine er et drama om å finne og miste kjærligheten. Dean og Cindy minnes de aller beste øyeblikkene i sitt ekteskap og henter frem sitt håp og sin optimisme for å redde stumpene av forholdet de har.

Og for de som er forlegne, klossete, klønete, keitete, emosjonelle, romantiske og naive i sin tilnærming til kjærligheten, har vi Anonyme romantikere.

Lenge leve romantikken, kyss i vei!

Publisert: 04.07.2024   Sist oppdatert: 04.07.2024