Article image

Ukas fredagsfilm // Uke 1

Unnslipp snøkaoset og dykk inn i ukas fredagsfilm som forvandler vinterens utfordringer til en spektakulær feiring av skikjøring og natur.

I ukas fredagsfilm tar vi deg med til norske vinterlandskap. I disse dager, hvor snøkaoset preger store deler av Norge og måking føles som en evigvarende oppgave, er det på tide å ta en pause, lene seg tilbake og la seg inspirere av skjønnheten og gleden snøen kan bringe.

Denne uken presenterer vi en norsk skifilm som ikke bare tar deg med på spektakulære turer ned fjellene, men også gir et unikt innblikk i skientusiastenes verden.
 

Ukas fredagsfilm: Supervention (2013)

Supervention er en dokumentarfilm om moderne ski- og snowboardkjøring. Selskapet bak filmen har tidligere vunnet en rekke priser innenfor sjangeren og vi møter fantastiske kjørere som vanligvis ikke er med på film, som Aksel Lund Svindal og Terje Håkonsen.

Filmen tar deg med på en visuell reise gjennom Norges majestetiske fjell og presenterer skikjøring på sitt beste. Vi følger noen av landets mest talentfulle skiløpere i deres utrettelige jakt på den perfekte nedkjøringen. Men det er ikke bare en film om ekstrem ski- og brettkjøring – den er også en hyllest til vinterens magi og de som elsker å omfavne den.

Supervention har mottatt internasjonal anerkjennelse for sin imponerende produksjonskvalitet og autentiske skildring av skikulturen. 

  • IMDb-score: 7,2


Så, hvis du er lei av snømåking og ønsker å se snøen fra en annen vinkel, sett deg til rette med en kopp varm kakao og kos deg med Supervention. Denne filmen vil ikke bare gi deg et pust av frisk fjelluft, men også minne deg på hvorfor vinteren og snøen er så elsket av noen, til tross for utfordringene den bringer med seg.

Se filmen her!
 

Publisert: 02.01.2024   Sist oppdatert: 02.01.2024